Pimaş Hattı Temizleme

HİZMETLERİMİZ Pimaş Hattı Temizleme

Herhangi bir cismin giderlere kaçması, bazı kalitesiz kağıtların kullanımı, yanlış kullanım gibi nedenlerden giderlerde tıkanıklık yaşanabiliyor. Bazen geleneksel yöntemlerle bu durum giderilebiliyor ancak sorun tam olarak giderilemeyebiliyor. Bu nedenle ister tuvalet ister, mutfak gideri, isterse pimaş açma ve lavabo tıkanıklığı olsun, yapılması gereken en doğru hareket güvenilir ve profesyonel bir firma ile iletişime geçmek olacaktır.

Tıkanıklık Tespiti Nasıl Yapılıyor?

Tıkanmış giderlerin tespiti artık genellikle elektronik ve robotik cihazlarla yapılmaktadır. Artı Çözüm Tesisat olarak bizde tıkanan borulardaki tıkanan cismin tespitini robotik ve kırmadan yapmaktayız. Az öncede bahsettiğimiz elektronik cihazla giderin içi tamamen gözlemlenebilmektedir. Bu sayede tıkanıklığa neden olan cismin ne olduğu tespit edilebilir. Ardından bu görüntüler bilgisayara aktarılır ve uzman ekibimiz tarafından incelenir. Daha sonra sorunun hangi boruda olduğu değerlendirilerek tıkanıklık açma işlemi başlar. Sonuç olarak kırma olmadan giderin tıkanıklığı rahatlıkla açılmış olacaktır.

Tıkalı Borular Nasıl Açılır?

Tıkanıklık sorunlarına genel bir bakış attığımız zaman en çok bina içerisindeki tesisat borularında bu sorun meydana gelmektedir. Ek olarak bu tıkanıklıklar hayatımızı biraz zora sokuyor bazen de hayatımızı kabusa çevirebiliyor. Yaşanan bu sıkıntıdan Artı Çözüm Tesisat firmamızdan yardım alarak kolaylıkla kurtulabilirsiniz. İşinde uzman profesyonel ekiplerimiz tarafından başta boru tıkanıklığı olmak üzere tüm tıkanıklıklar kolaylıkla çözüme kavuşuyor. Ekiplerimiz tıkanıklık sorununu son teknoloji cihazlarla yeniden açabilmektedir.

Tıkalı Lavabolar Nasıl Açılır?

Lavabo tıkanıklıkları genellikle lavabolara atılan yağ, yemek artıkları, çay çöpleri vb. etkenlerden tıkanıyor. Geleneksel yöntemler ile bu tıkanıklık açılmaya çalışılsa da çok fazla bir verim elde edilemiyor. Ekiplerimiz ise bu sorunları robotik cihazlara inceleyip, sorunu tespit edip daha sonra yapılması gereken operasyonu gerçekleştiriyor. Ayrıca tespitlilerimizi ve tüm uyguladığımız işlemleri siz değerli müşterilerimize raporluyoruz.

Tıkanıklığı Açarken Hangi Cihazları Kullanmaktayız?

  1. Tıkanıklık açmadan önce tıkanıklığa neden olan cisim veya sorunu tespit etmemiz gerekiyor. Bunun içinde kameralı görüntüleme cihazlarını kullanarak tıkanıklığa ne sebep olduğunu buluyoruz.
  2. 30 farklı aparatı olan robotik tıkanıklık açma cihazı kullanıyoruz. Bu cihazla kısa mesafeli tıkanıklığı açabiliyoruz. Ek olarak büyük oranda verim almaktayız bu cihazdan.
  3. Bazen tıkanıklıklar uzun boyutlu borularda gerçekleşebiliyor. Bu tıkanıklıklar için sinyal bulucu cihazlar kullanmaktayız.
  4. Son olarak tıkanan boru hattını temizlemek için basınçlı su gönderen cihazlar kullanmaktayız.

Teklif almak ister misiniz?

Teklif almak ister misiniz?

Bize Ulaşın

info@articozumtesisat.com
Bağlarbaşı Mah. Yakut Sok. No:64 Darıca/Kocaeli