Fayans İşleri

HİZMETLERİMİZFayans İşleri

Tadilat ve dekorasyon, evinizin içerisindeki değişiklik, tamir gibi işlemlerdir. İstekleriniz doğrultusunda kolay işlemler için size hizmet veriyoruz.

Keşfinizi yapar projede istediğiniz noktaları da önemseyerek size bir sunum yaparız. Onayladığınız da tadilatımıza başlar ve en kaliteli şekilde ilerletiriz. Titizlik ve özenle ilerleyen çalışmalarımıza uzman ekibimiz tecrübesini katar.

Yapılacakların maliyetini ancak keşif ve istekler sonrasında belirleyebiliriz. Tadilat işlerinde eski yapı malzemeleri yenileneceği için ek masraflar çıkabilir.

Tadilat işlerinde başlamadan önce bir gider bütçesi belirlemeniz ve isteklerinizle belirlenen proje üzerine bunları konuşmamız gerekmektedir. Artı Çözüm Tesisat en titiz ve özenli işleri size sunmak için her zaman hazır. Tadilat, tamirat ve dekorasyon işlemleri için arayın.

Bütün cisimlerin iyi durumlarını koruması ve devamlılığını sağlaması için bakım gereklidir. Artı Çözüm Tesisat olarak bütün bakım onarım işlemlerinizde yanınızdayız.

İşlemleriniz uzun ömürlü olsun ve sorunlar yaşamayın diye sizler için en iyi hizmeti sunarız.  Donanım ve bakım hizmetlerini koruyucu ve muayene olarak düşünebilirsiniz.

Sistemlerin çalışır halde tutulması için periyodik bakım, onarım ve acil bakım, arıza onarım gibi hizmetlerin yapılması gerekir.

Bakım ve onarım hizmetleri için bizi arayınız.

Tesis, cihaz, makine ya da ekipman ekonomik ömürleri süresince verimli bir şekilde kullanılması için günlük, haftalık ve aylık olarak koruyucu bakım hizmetleri yapılmalıdır.

Teklif almak ister misiniz?

Teklif almak ister misiniz?

Bize Ulaşın

info@articozumtesisat.com
Bağlarbaşı Mah. Yakut Sok. No:64 Darıca/Kocaeli